Κυριακή για όλη την οικογένεια στη Δάφνη

Την Κυριακή 1 Ιουνίου, πρώτη μέρα του καλοκαιριού ο πεζόδρομος Σοφοκλή Βενιζέλου, στη Δάφνη γέμισε κόσμο και αντηχούσε ήχους swing, rock και jazz μουσικής!

Η ευχάριστη έκπληξη ωστόσο ήταν πως στο event συμμετείχαν τρία τοπικά μαγαζιά της Δάφνης, το καφενείο "Στο Δαφνί", το καφέ-μπαρ Αερικό και το Spoiled cafe bar, τα οποία ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και προσκάλεσαν την γειτονιά σε ένα ιδιαίτερο πάρτι στο οποίο μάλιστα οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να φάνε και να πιουν σε ειδικές τιμές!

Έτσι, μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, σειρά έχει μία ακόμη, αυτή την Κυριακή 22 Ιουνίου η οποία διοργανώνεται από ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις στην περιοχή.

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 11:00 με το διαδραστικό κουκλοθέατρο "Φτου Ξελευτερία", ενώ με την λήξη της παράστασης (στις 13:00) τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τον Σταμάτη και τους βοηθούς του για μία ακόμη ώρα!

Η ακριβής διεύθυνση της εκδήλωσης είναι Σοφ. Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου (πεζόδρομος), πολύ κοντά στο μετρό Δάφνης και μάλιστα αυτή τη φορά στην εκδήλωση συμμετέχουν και επιπλέον επιχειρήσεις της περιοχής και έτσι εκτός από το “Δαφνί”, το “Αερικό” και το “Spoiled”, θα απολαμβάνουμε λιχουδιές, ποτά και καφέ σε ειδικές τιμές και από την “Πίτα του Μερακλή", την ίδια ώρα που το στούντιο τατουάζ "No School" θα ζωγραφίζει με μπογιές τα παιδιά και το φωτογραφείο "Studio Fasma" θα απαθανατίζει τις στιγμές.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και το περίπτερο της Βενιζέλου.