Το φεστιβάλ σοκολάτας επιστρέφει και φέτος

Το Chocolating, η αγαπημένη γιορτή σοκολάτας των Αθηναίων, δίνει ξανά ραντεβού στο Astir Palace Resort στις 14-16 και 21-23 Φεβρουρίου για να μας χαρίσει μοναδικές γλυκές στιγμές με μπόλικη δόση σοκολάτας! 

Για άλλη μια χρονιά, στο Chocolating θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μυστικές σοκολατένιες συνταγές και να γευτούμε λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα. Οι pastry chefs Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη Valrhona δημιουργούν το πλέον ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας!

Οι εκδηλώσεις του Chocolating αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για οικογενειακή έξοδο, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ, σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, μπουφέ με σοκολατένιες γεύσεις, τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας, σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας αλλά και συνδυασμούς με σοκολάτα και κρασί, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και διαγωνισμούς.

Για μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, στο Astir Palace Resort μπορούμε να απολαύσουμε διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο από 155€ που περιλαμβάνει καθημερινό πρωινό στο δωμάτιο, σοκολατένιες απολαύσεις και κρασί στο δωμάτιο, δωρεάν είσοδο στο Chocolating για δύο άτομα, κουπόνι προσφοράς για το Arion Spa για 2 άτομα στην προνομιακή τιμή των 150€ (εξοικονόμηση της τάξης των 50€) και δυνατότητα αναχώρησης από το δωμάτιο έως στις 16:00. 

Αποκλειστικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, o executive chef Στράτος Καλαθάκης έχει ετοιμάσει ένα θεματικό μενού στην τιμή των €57 ανά άτομο, στο εστιατόριο Grill Room.

Επίσης, τα Σάββατα 15και 22 Φεβρουαρίου, από τις 14.00-16.00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια σοκολάτας από τον pastry chef Φραντζέσκο Σώζο.

Το Chocolating θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εστιατόριου Grill Room στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, με τιμή εισόδου 13€ το άτομο και 8€ για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. Το κόστος για τα σεμινάρια σοκολάτας συμμετοχής είναι 30€ το άτομο, τιμή που περιλαμβάνει την είσοδο στο Chocolating.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείστε στο 210 8902000 ή επισκεφτείτε www.arionresortathens.com, www.astir-palace.com