Φεστιβάλ ελληνικών εκλεκτών προϊόντων

Φέτος τις γιορτές στρώστε το δικό σας τραπέζι με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς με τις καλύτερες τιμές που θα προμηθευτείτε από το φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ» στο γιορτινά στολισμένο KOSMOPOLIS.

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό το φεστιβάλ ελληνικών εκλεκτών προϊόντων, σας περιμένει στο KOSMOPOLIS στην Λ. Κηφισίας 73, στο Μαρούσι, στις 20,21,22 & 26,27,28,29 Δεκεμβρίου 2013.

Εκλεκτά ελληνικά προϊόντα κι ένας κόσμος γεμάτος γεύσεις και αρώματα παρουσιάζεται μπροστά σας φτιαγμένος με όλα εκείνα τα «μαγικά», τα δικά μας, ελληνικά προϊόντα και υλικά, που θα γεμίσουν το εορταστικό τραπέζι.

Στην απολαυστική και «νόστιμη» αγορά όλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν:

Εκλεκτά και επιλεγμένα προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς σε συμφέρουσες τιμές, για να προμηθευτούν για το εορταστικό τους τραπέζι.

Εκδηλώσεις και δρώμενα από την ελληνική παράδοση, δωρεάν για μικρούς και μεγάλους,dj και πολλά Happenings

Θεατρικά, καραγκιόζη, ανιματέρ, ζογκλέρ, facepainting, μαριονέττες, παντομίμα, show επαγγελματιών στο παγοδρόμιο,

Ταχυδρομείο Αγ. Βασίλη, γράφοντας το γράμμα στον Αγ. Βασίλη, συμμετέχετε σε κλήρωση για δυο ( 2 ) υποτροφίες από επώνυμο φροντιστήριο ξένων γλωσσών SO EASY.

Συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα προϊόντα από τους παραγωγούς.

Όλοι οι πάγκοι των εκθετών/παραγωγών θα είναι φτιαγμένοι από παλέτες, συνθέτοντας ένα απόλυτα οικολογικό σκηνικό.

Επίσης στο KOSMOPOLIS θα βρείτε, 12 αίθουσες σινεμά ODEON με ταινίες για μικρούς και μεγάλους, την καφετέρια ΑΡΩΜΑ, το παγοδρόμιο ICEARENA, ενώ στο χώρο λειτουργεί και υπόγειο παρκινγκ 480 θέσεων.

20,21,22 & 26,27,28,29 ΔΕΚ. 2013

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 17:00-22:30 μμ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 12:00-22:30 μμ