Φανή Δρακοπούλου: “Πιστεύω ότι είμαι πια σε ηλικία γάμου”

Λίγο πριν από την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η τραγουδίστρια εξηγεί στο περιοδικό OK! γιατί δεν έχει ντυθεί ακόμα νύφη, αν και όλοι οι σύντροφοί της ήθελαν να την παντρευτούν.

Επίσης αποκαλύπτει ότι γνωρίζει καλά την ανδρική ψυχολογία και περιγράφει άγνωστες λεπτομέρειες από ξεχωριστές συνεργασίες της.

Η Φανή Δρακοπούλου είπε για τις προτάσεις γάμου:

"Όλοι οι άντρες με τους οποίους είχα σχέση μου ζητούσαν να παντρευτούμε. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που τους έβγαζα αλλά μάλλον επειδή έχω μεγαλώσει με πέντε άντρες στο σπίτι – τα 4 αδέρφια μου και τον πατέρα μου- ξέρω καλά την αντρική ψυχολογία. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα γκρινιάξουν με το παραμικρό, γιατί τους καταλαβαίνω τους άντρες και τους δικαιολογώ. Ξέρω ότι κατά βάθος είναι παιδιά. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι είναι απόλυτες. Όταν κατανοήσουν ότι αυτό που ψάχνουν οι άντρες από μια γυναίκα είναι κάτι σαν την μητέρα τους, τότε θα μπορούσαν να κατανοήσουν γιατί ενεργούν έτσι όπως ενεργούν. Ο άντρας θέλει όταν γυρίσει στο σπίτι να έχει το φαγητό να τον περιμένει, το ρούχο του καθαρό και σιδερωμένο, όπως ακριβώς του το ετοίμαζε η μαμά του."

Στην ερώτηση γιατί δεν έχει παντρευτεί μέχρι τώρα, απάντησε:

"Μέχρι τώρα έλεγα ότι είμαι μικρή για γάμο. Από τα περσινά μου γενέθλια άρχισα να ακούω το καμπανάκι της μητρότητας και πιστεύω ότι είμαι πια σε ηλικία γάμου."