Ένα μαγικό πάρτι “Με Αγάπη” από τη Μαρί Κυριακού για όλα τα παιδιά

Η Μαρί Κυριακού με αφορμή τα γενέθλιά της διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ένα μεγάλο πάρτι "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" για όλα τα παιδιά. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου.

Μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης έζησαν περισσότερα από χίλια παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν σε ιδρύματα, προέρχονται από άπορες οικογένειες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Οι μικροί φίλοι της Μαρί Κυριακού έσβησαν μαζί της τα κεράκια και της προσέφεραν λουλούδια και δώρα, που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι... με πολλή αγάπη! Σε όλη τη διάρκεια του πάρτι, τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και οι ευχάριστες εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη! Τα παιδιά διασκέδασαν με μοναδικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Ακόμα γεύτηκαν ξεχωριστές λιχουδιές!

Η Μαρί Κυριακού και όλα τα παιδιά ήταν μια μεγάλη, χαρούμενη παρέα. Φυσικά από κοντά τους δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο αγαπημένος τους ήρωας, Μάικ ο Φασολάκης. Όλοι μαζί τραγούδησαν, χόρεψαν, φωτογραφήθηκαν και έζησαν μια μαγική ημέρα γεμάτη όμορφες στιγμές και αγάπη!

Στο ξεχωριστό πάρτι που διοργάνωσε η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή "ΜΕ ΑΓΑΠΗ", παραβρέθηκαν περισσότερα από 30 Σωματεία, Ιδρύματα και Οργανώσεις.

Το πάρτι "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" πραγματοποιείται κάθε χρόνο και κάθε φορά προσφέρει χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι και φέτος, ήταν μια ευκαιρία για τη Μαρί Κυριακού και τους συνεργάτες της, να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους σ' αυτά τα παιδιά, αλλά και να τα ευχαριστήσουν για τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν και μοιράζονται μαζί τα τελευταία χρόνια.