Αποκριάτικα, θεματικά parties στην Αθήνα

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε Κέντρο!

Ο λόγος; Τα αποκριάτικα parties που διοργανώνουν αγαπημένα στέκια.

Φυσικά, τα parties είναι θεματικά και έχουν το καθένα το δικό του dress code:

Στο Ghost House (Λεπενιώτου 26, Ψυρρή) στις 16 Μαρτίου θα καταφτάσουν μετά από μια “φρικιαστική” παρέλαση δεκάδες μασκαρεμένα ζόμπι, ένας θεσμός που φτάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και που θα καταλήξει σε 'ένα ξέφρενο thriller party στου Ψυρρή, όπου οι '80s και '90s disco θα έχει την τιμητική της. Προετοιμαστείτε για ζόμπι, βαμπίρ, φάντασμα, serial killers, όλα αυτά από τις 22.00 το βράδυ με είσοδο 3 ευρώ.

Reggae διάθεση στο Gagarin (Λιοσιών 205, Αθήνα) με τους Locomondo να ανεβαίνουν στη σκηνή με αγαπημένες reggae, ska και punk μελωδίες. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν και το νέο τους δίσκο, όλα αυτά λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ. Εισιτήρια: Από 10 ευρώ.

Όσο για τους λάτρεις του έρωταμ, το Fiesta Arotica του Βασίλη Τσιλιχρήστου είναι και φέτος προγραμματισμένο στο Venue (Ανδρονίκου & Τζαφέρη, Ρουφ).

Τριήμερο θεματικό μασκέ πάρτι κάνει το bar Μοmix (Κελέου 1-5) με θέμα τους υπερήρωες (15/3), την ιταλική μαφία (16/3) και τις φαντασιώσεις (17/3).

Φυσικά, την τιμητική τους θα έχουν και οι βραζιλιάνικοι χωροί στο Enzzo De Cuba στο Μπουρνάζι, το οποίο θα παρατείνει το εορταστικό πνεύμα και την Καθαρά Δευτέρα, κορυφώνοντας το καρναβάλι του με το mega samba show με αυθεντικά χορευτικά από το Ρίο ντε Ζανέιρο.