Τι θα κάνουμε 9-11 Νοεμβρίου;

Ήρθε το Σαββατοκύριακο! Και να πώς θα το περάσουμε:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου

20:00: One of a Kind: Ένα από τα σημαντικότερα σύνολα χορού του κόσμου, το Μπαλέτο της Λυόν, παρουσιάζει ένα σπάνιο έργο που έχει χαρακτηριστεί ως “γιορτή για τις ανθρώπινες ελευθερίες”. Εισιτήρια από 18 ευρώ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βας. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα)

23:00: Πρεμιέρα για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Σταυρό του Νότου. Είσοδος 15 ευρώ (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος)

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

10:00: Ραντεβού στο πρώτο Gaming Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Ο πιο active τρόπος να περάσεις το Σαββατοκύριακό σου! Εισιτήρια 5 ευρώ.

20:30: Birds With Skymirrors: Η φύση συναντά το χορό μέσα σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα θεάματα της σεζόν. Η Στέγη γεμίζει πουλιά! Εισιτήρια από 15 ευρώ. (Λεωφ. Συγγρού 107-109, Αθήνα)

22:00: Ο Mario Biondi, ο “νέος Barry White”, ήρθε στην Αθήνα. Υπάρχει περίπτωση να είμαστε αλλού εκτός από τη σκηνή του Gazarte; Εισιτήρια από 25 ευρώ (Βουτάδων 32-34, Γκάζι)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Όλη μέρα: Η ActionAid γιορτάζει 40 χρόνια διεθνούς δράσης. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της δράσης που έχει ξεκινήσει από τις 9 Νοεμβρίου και δίνουμε ραντεβού στην πιο πρωτότυπη, βιωματική έκθεση με κεντρικό τίτλο και θέμα "Μπες στη Θέση μου" που μας συστήνει στο τι θα πει "παιδί στην Αφρική".

Από τις 17:00: Αφιέρωμα στον αντιφασιστικό κινηματογράφο, στον Titania Cinemax. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο θεματικό, κινηματογραφικό αφιέρωμα με ημερήσιο εισιτήριο 5 ευρώ. (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους, Αθήνα)

20:00: Perfect Sundays party στο Ten στο Κολωνάκι. Ή αλλιώς… perfect τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου