Πώς να αποκτήσετε λαμπερό χαμόγελο!

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο, δε συμφωνείτε; Επειδή όμως η λεύκανση των δοντιών όχι μόνο στοιχίζει πολύ αλλά όπως έχει ακουστεί προκαλεί φθορά στα δόντια, θα σας πούμε με ποιους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε μόνοι σας το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Τι θα χρειαστείτε

Καλαμάκι

Οδοντόβουρτσα

Χυμό λεμονιού

Αλάτι

Μαγειρική σόδα

Υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο θα προμηθευτείτε από το φαρμακείο

Φράουλες

Βήμα 1

Ελαττώστε την κατανάλωση ποτών που λεκιάζουν το σμάλτο των δοντιών, όπως ο καφές, το τσάι και το κόκκινο κρασί. Αν δε μπορείτε να τα στερηθείτε καταναλώστε τα με καλαμάκι έτσι ώστε να πετύχετε την ελάχιστη επαφή με τα δόντια σας.

Βήμα 2

Βουρτσίζετε τα δόντια σας αμέσως μετά το φαγητό.

Βήμα 3

Τρίψτε ωμές φράουλες στα δόντια σας καθώς περιέχουν ένα ένζυμο το οποίο δρα σαν λευκαντικό. Μετά βουρτσίστε τα δόντια σας για να απομακρύνετε τα σάκχαρα και τα οξέα που θα αφήσουν.

Βήμα 4

Να καταναλώνετε τραγανές τροφές που χρειάζονται μάσημα όπως τα καρότα, το μπρόκολο και τα μήλα καθώς θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση της πλάκας.

Βήμα 5

Βάλτε στην οδοντόβουρτσά σας μαγειρική σόδα και βουρτσίστε τα δόντια σας. Τα αποτελέσματα θα σας αποζημιώσουν για την κακή γεύση της.

Βήμα 6

Αναμείξτε χυμό λεμονιού με αλάτι και βουρτσίστε τα δόντια σας.

Βήμα 7

Χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο του υδρογόνου για να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Βυθίστε τη οδοντόβουρτσα σας σε μια κούπα και βουρτσίστε όπως θα κάνατε με μια οδοντόπαστα. Ξεπλύνετε με νερό.