Πώς να ανανεώσετε την εικόνα του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα!

Νιώθετε ότι το σπίτι σας χρειάζεται μία ανανέωση ωστόσο στην παρούσα φάση δε σας περισσεύουν χρήματα…Μην απελπίζεστε! Υπάρχουν τρόποι να δώσετε νέα πνοή στην εικόνα του σπιτιού σας και το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε φαντασία και όρεξη!

Κάτι vintage…

Μια παλιά ξύλινη καρέκλα ή ένα τραπεζάκι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην επίπλωση του σπιτιού σας εάν επιλέξετε να τα βάψετε με ένα ελκυστικό χρώμα όπως το φούξια, το τιρκουάζ ή το λάιμ. Εάν πρόκειται για μια καρέκλα μπορείτε φυσικά να τη βάψετε και λευκή και να της περάσετε μια καινούργια ταπετσαρία ίσως με floral μοτίβα.

Φτιάξτε μόνοι σας posters...

Χρησιμοποιήστε παλιά περιοδικά, ημερολόγια ακόμα και φωτογραφίες σας και φτιάξτε υπέροχα κολάζ. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία σας βάλτε μια κορνίζα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και όλοι θα μιλούν για τα έργα τέχνης σας.

Μπουκάλια και βάζα...

Ένας ανέξοδος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας είναι να χρησιμοποιήσετε μπουκάλια και βάζα. Σας προτείνουμε να τα ζωγραφίσετε ή να κολλήσετε αυτοκόλλητα και να βάλετε μέσα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τα οποία θα δημιουργήσουν μία τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.