Με νέο άλμπουμ μετά από 11 χρόνια επιστρέφουν οι No Doubt

Δεν είναι μόνο τα 11 χρόνια που πέρασαν από την κυκλοφορία του Rock Steady. Είναι, αν το σκεφτείς σχεδόν 20 από τότε που ακούσαμε πρώτη φορά το Don’t Speak. Ναι, too much αλλά τα νέα είναι θετικά!

Οι τέσσερις φίλοι επέστρεψαν και είναι έτοιμοι να αποδείξουν μέσα από τα ράφια των δισκοπωλείων του πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη νέα τους δουλειά με τίτλο Push and Shove η οποία αποτελεί ένα δυνατό μείγμα από ska-rock, dancehall και electronic pop. Στόχος τους, να αποδείξουν για μια ακόμη φορά γιατί αποτελούν ένα από τα πιο εμπορικά, δημοφιλή και επιτυχημένα συγκροτήματα, ενώ όπως σημειώνει και ο κιθαρίστας της μπάντας “Για μένα το Push and Shove είναι ένα μουσικό patchwork. Το τέλειο mix των μουσικών που μας επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια, από το New Wave των 80’s με το οποίο μεγαλώσαμε (όπως τους Depeche Mode και τους Cure) ως το βρετανικό Ska (βλέπε, Madness και The Specials)”.

Τους στίχους των 11 νέων κομματιών υπογράφει η Gwen Stefani σε συνεργασία με το μπασίστα Tony Kanal, ενώ παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Spike Tent ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το συγκρότημα.

Στα δισκοπωλεία από την Universal Music