Τέλη Αυγούστου στην Αθήνα… με live που ξεσηκώνουν

Με προτάσεις για όλα τα γούστα είναι ο φετινός Αύγουστος κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους μουσικόφιλους οι οποίοι ειδικά στα τέλη του μήνα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να περάσουν καλά.

Κρατήστε σημειώσεις:

- Το φεγγάρι του Αυγούστου θα έχει παρέα τους Koza Mostra και την τρέλα τους και όσοι παρευρεθείτε στο Bolivar Beach Bar την Τετάρτη 21 Αυγούστου θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Η μπάντα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το "Alcohol is free" και έκανε την Ευρώπη να χορεύει στους ρυθμούς της, θα βρεθεί στην παραλία του Ηλιου για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι πρωίας.

- Στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο", στο Stage Musicafe στη Ραφήνα, τη σκυτάλη παίρνουν οι συναυλίες του Αυγούστου με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, με μεγάλη δημοφιλία και αξιόλογη δισκογραφία: Στις 23 Αυγούστου θα εμφανιστούν ζωντανά τα Υπόγεια Ρεύματα.

- Την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου, θα δώσει συναυλία η εκφραστική λαϊκή ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, πιστή στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού της με τους Αθηναίους.

- Τις πόλεις, τα χωριά αλλά και το εξωτερικό έχουν πάρει και το φετινό καλοκαίρι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, και ο Δημήτρης Σταρόβας πραγματοποιώντας τη συναυλιακή τους περιοδεία, χαρίζοντας το κέφι με τον δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο στο κοινό που τους αγαπά. Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, σταθμεύουν στο κηποθέατρο Παπάγου.

- Το καλοκαιρινό συναυλιακό ραντεβού του στην Τεχνόπολις δίνει και ο Μίλτος Πασχαλίδης την Τετάρτη 28 Αυγούστου. Παρέα με φίλους μουσικούς και τα αγαπημένα τραγούδια του, θα προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας, μια βραδιά γεμάτη απρόβλεπτες μουσικές στιγμές.

- Όσο για το Φοίβο Δεληβοριά, ετοιμαζόμαστε να τον απολαύσουμε ζωντανά στην Τεχνόπολη στις 29 Αυγούστου.

- Η καλιφορνέζικη reggae μπάντα των Groundation, που δικαίως έχει χαρακτηρισθεί ως "μουσικός οδοστρωτήρας" θα βρεθεί στη χώρα μας για δύο συναυλίες το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Βοτανικός Live Stage στο Γκάζι.