Μέταλ και… παραθαλάσσιο ραντεβού

Το μεγαλύτερο metal γεγονός της χρονιάς είναι το Heavy By The Sea festival, με ένα από τα καλύτερα line-up που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα στο είδος του.

H 1η Ιουλίου είναι η σημαντικότερη ημερομηνία της χρονιάς για το metal κοινό της χώρας. Είναι η ημέρα του Heavy By The Sea, του νέου μεγάλου φεστιβάλ σκληρού ήχου που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού.
Στα ήδη γνωστά ονόματα των μεγαθηρίων Slayer και Down, προστίθενται δύο ακόμα εντυπωσιακά ονόματα: οι Rotting Christ και οι Kvelertak.

Οι Rotting Christ, το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, με την τεράστια πορεία παγκοσμίως και τις δύο δεκαετίες καριέρας, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Heavy By The Sea για την πρώτη φετινή συναυλία τους στην Αθήνα.

Θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους “Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού”, ο οποίος κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου, καθώς και κομμάτια από την μεγάλη καριέρα τους.
Οι Kvelertak, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά την θριαμβευτική πρώτη εμφάνισή τους με τους Megadeth. Πλέον ανήκουν στο δυναμικό της περίφημης Roadrunner Records, στην οποία μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους “Meir”. Οι τρελοί Νορβηγοί με τον μοναδικό ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες, είναι από τα πιο καυτά ονόματα του σκληρού ήχου και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σταματήσει.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Kvelertak 17:25 – 18:20

Napalm Death 18:40 – 19:30

Rotting Christ 19:40 – 20:40

Down 21:00 – 22:15

Slayer 22:45 – 00:40

Οι πόρτες ανοίγους στις 16:00 και τα εισιτήρια ξεκινούν από 35 ευρώ