Oι απρόβλεπτοι Low έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Οι Low*, έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, στο Fuzz Live Music Club.

O Alan Sparhawk, η Mimi Parker και ο Steve Garrington θα βρεθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, φέρνοντας μαζί τους τις σαγηνευτικές μελαγχολικές μελωδίες που έκαναν γνωστούς τους Low ως τους βασικότερους εκφραστές της slow tempo rock μουσικής.

Μέχρι στιγμής, έχουν στο ενεργητικό τους δέκα studio albums, από το θαυμάσιο ντεμπούτο "I Could Live In Hope" (1994), το "Long Division" (1995), το εμβληματικό "Things We Lost In The Fire" (2001), το υπέροχο "The Great Destroyer" (2005), το πολύ επιτυχημένο "C'mon" (2011), μέχρι το πιο πρόσφατο "The Invisible Way" (2013). Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε μερικά τραγούδια μέσα από αυτά, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως "highlights" μιας τόσο συνεπούς και σταθερής σε πολύ υψηλά ποιοτικά standards καριέρας, θα αναφέραμε το "Lullaby", το "Over The Ocean", το "Sunflower", το "Canada", το "Monkey" και το "Silver Rider" (τα οποία διασκεύασε ο Robert Plant στο album του "Band Of Joy", το 2010), το "Try To Sleep", το "Especially Me", το φοβερό "Witches", το "Just Make It Stop", το "Amethyst".

Fuzz Live Music Club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα

Ημερομηνία: Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 - Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Τιμή εισιτηρίων: προπώληση: 20 € για περιορισμένο αριθμό (εξαντλήθηκαν) - Η προπώληση συνεχίζεται στα 23 ευρώ - Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 26 ευρώ

Low*

Οι Low, μία από τις σημαντικότερες μπάντες της Αμερικανικής indie / alternative σκηνής τα τελευταία είκοσι χρόνια.