Συναυλιακά Χριστούγεννα στο Metro Mall

Οι γιορτές πλησιάζουν και η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στην πιο χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage του Athens Metro Mall!

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου πρώτοι ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός, συνοδευόμενος από τη Μαλού και τους Kings, ενώ θα προηγηθεί ένα απολαυστικό standup comedy session από τον Γιώργο Χατζηπαύλου που θα χαρίσει στο κοινό στιγμές ατελείωτου γέλιου. Η Παρασκευή 28 Νοεμβρίου υποδέχεται τον Διονύση Σχοινά με τους Otherview και τον Dee Jay Timo που παίρνουν τη σκυτάλη της ζωντανής διασκέδασης, στο Christmas Live Stage!

Στις 12 Δεκεμβρίου μην χάσετε τον Νικηφόρο και τους Master Tempo που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη με τις επιτυχίες τους ενώ η γιορτή κορυφώνεται στις 19 Δεκεμβρίου με τους VEGAS να «ταρακουνούν» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Athens Metro Mall με τους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής τους, σε ένα Christmas Live Stage που δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Τα Christmas Live Stages στο Athens Metro Mall ξεκινούν στις 20.00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 5 το απόγευμα όπου οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί 92,3 Λάμψη fm (14/11 – 28/11 – 12/12) και 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm (19/12) θα μεταδίδουν ζωντανά το πρόγραμμά τους μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...