Live με τους Active Member

Οι Active Member μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το 18ο album τους - αποκλειστικά διπλό βινίλιο συλλεκτικό -  τυπωμένο σε συγκεκριμένα αντίτυπα, που ήδη εξαντλήθηκαν.

Ο τίτλος του: "Cosmos Alivas" γιατί ονειρεύονται έναν κόσμο που έχει τη δυναμική και όλους τους τρόπους να ξαναγεννηθεί από την αρχή. Και με αυτό το album νιώθουν πως και αυτοί οι ίδιοι ξαναγεννιούνται για να ζήσουν πιο ελεύθεροι στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ενός γκρουπ που ήδη μετράει 22 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και όχι μόνο.

Αλλά οι σκιές του φθινοπώρου πάντα θα τους μαγεύουν και έτσι πάντα εκείνοι θα φροντίζουν να γίνεται ένα μεγάλο μάζεμα μέσα στο νοτισμένο Σεπτέμβρη.

Γι' αυτό, το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη θα βρεθούν στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι, ένα χώρο που ομολογουμένως τους πήγε πολύ κι άλλωστε εκεί ξετυλίχτηκαν σημαντικές στιγμές για την εξέλιξή τους τον περασμένο Απρίλη.

Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι το νέο cd που θα δωρίζουν σε όποιον έρθει στη συναυλία αυτή!

Με κάθε εισιτήριο προπώλησης των 10 ευρώ για τις 27/9 θα παίρνετε στην είσοδο δωρεάν το album "Cosmos Alivas" σε cd (simple version).

Το Stage Volume 1 βρίσκεται στο Μοναστηράκι, κάτω από την οδό Αθηνάς, (σταθμός μετρό Μοναστηράκι), οδός Αγ. Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου.

Οι Active Member θα βρεθούν και στη Θεσσαλονίκη στις 8 Νοεμβρίου, στο Principal Club Theater.

Είσοδος: 10 ευρώ