Active Member live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Active Member ολοκλήρωσαν το 18ο δίσκο τους, με τίτλο "Cosmos Alivas" και με αφορμή αυτόν σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Από το 1992 έως σήμερα, με τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και με πιο αυθόρμητες κινήσεις, δίνουν το στίγμα τους και δρουν καταλυτικά για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που νιώθουν να εξελίσσονται γύρω τους.

Σε μια εποχή, που όχι μόνο ο πολιτικός, αλλά και γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, οι Active Member τραβάνε την πορεία τους και τηρούν τις αρχές τους και την έννοια του Low Bap, που είναι να στηρίζει κανείς το λόγο του με τη ζωή του και το αντίστροφο.

Σάββατο 27 Σεπτέμβρη στο Stage Volume 1 και Σάββατο 8 Νοέμβρη στο Principal Club Theater

Ειδικά για τη συναυλία στις 27/9 με κάθε εισιτήριο προπώλησης των 10 ευρώ θα παίρνετε στην είσοδο το album "Cosmos Alivas" σε cd (simple version). Εάν τα εισιτήρια δεν εξαντληθούν από την προπώληση και συνεχίζουν να υπάρχουν και την ημέρα συναυλίας, τα υπόλοιπα cd θα δοθούν με τα εισιτήρια εισόδου.

Stage Volume 1: (Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι)

Principal Club Theater: (Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη)