Αλεξίου και Τσανακλίδου αποχαιρετούν το καλοκαίρι

Με δύο μεγάλες συναυλίες στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου, ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους, κλείνοντας τον κύκλο της τόσο πετυχημένης συνεργασίας τους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμενα, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, ξανασμίγουν για να πει πάλι η μια στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω», στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, και την Τεταρτη 10 Σεπτεμβριου θα τραγουδησουν στην Αθηνα, στο Θέατρο Βράχω Μελινα Μερκουρη στον Βυρωνα και θα μας θυμισουν ξανα την μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς.

Κι αυτό θα έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι- ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε.

Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας, θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.

Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες μας θα μας ταξιδεψουν και παλι επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και ο Φώσφορος. Το Κράτα για Το Τέλος. Και η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια και το Γράμμα στον κ. Γκάτσο. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.

Θέατρο Δάσους: 21:00, γενική είσοδος: 15 ευρώ

Θέατρο Βράχων: 21:00, γενική είσοδος: 13 ευρώ