Κάποιοι… αυτοσχεδιάζουν φέτος στο Ζυγό

Ο Ζυγός φέτος γεμίζει αυτοσχεδιασμό! Τι διαφορετικό άλλωστε θα μπορούσε να προσφέρει ένα πρόγραμμα με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρη Σταρόβα και Opera Chaotique;

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για μια καθ’ αυτό μουσική σκηνή, αλλά για μια παράσταση με έντονα μουσικά και έντεχνα στοιχεία.

Στο πρώτο μέρος της, θα δούμε τους Opera Chaotique, κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα και Χρήστο Κουτσογιάννη, που αν και ως ομάδα συστάθηκαν μόλις το Μαϊο του 2011, ήδη έχουν καταπλήξει το κοινό σε Βερολίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Βελιγράδι και φυσικά στην Αθήνα.

Μαζί τους, ο Δημήτρης Σταρόβας να μας διασκεδάζει με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει και να δίνει τη σκυτάλη στο δεύτερο μέρος το οποίο θα είναι πιο μουσικό και θα περιλαμβάνει αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια από το σύνολο των δισκογραφικών επιτυχιών των ονομάτων του προγράμματος.

Στα highlights, σημειώνουμε πως κάθε Παρασκευή και Σάββατο (τις ημέρες δηλαδή των παραστάσεων) από τις 16 Νοεμβρίου, στο πρόγραμμα θα φιλοξενείται και ένας διαφορετικός καλλιτέχνης σε ρόλο guest, ο οποίος θα ενσωματώνεται στο πρόγραμμα και θα αυτοσχεδιάζει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με ποτό στο bar

Τιμή φιάλης: 120 ευρώ

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 22:30

(Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, τηλ. 210 3241610)