Swing both ways: O Robbie Williams επιστρέφει

O Robbie Williams κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Swing Both Ways” στην Island Records στις 18 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ συγκεντρώνει μία όμορφη επιλογή από κλασσικά τραγούδια που περιλαμβάνουν τα “Dream A Little Dream” (με την Lily Allen), “I Wan’na Be Like You” (με τον Olly Murs) και “Little Green Apples” (με τη Kelly Clarkson). Τα νέα του τραγούδια περιλαμβάνουν τα “Soda Pop” (με τον Michael Buble) και “Swing Both Ways” που έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τον Rufus Wainwright.

Το άλμπουμ βρίσκει τον Robbie επανασυνδεδεμένο με τον Guy Chambers, με τον οποίο έγραψε 6 καινούργια τραγούδια.

O Robbie δήλωσε για το άλμπουμ του: “Πρώτα από όλα, ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ γιατί ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ. Πάντα ήξερα ότι θα έκανα ακόμα ένα και σκέφτηκα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Απολαμβάνω την showbiz και απολαμβάνω την ζωή μου. Και κατανοώ πού βρίσκομαι τώρα και ότι πρέπει να υπάρχει ένα γεγονός κάθε φορά που βγάζω ένα δίσκο. Το άλμπουμ είναι μία σαφής ωδή και ένα στοργικό βλέμμα προς μια περίοδο του πλανήτη στην οποία δεν ήμουν καλεσμένος ‘γιατί δεν ήμουν εκεί… ήθελα να είμαι, με την οποία αισθάνομαι πολύ έντονα συνδεδεμένος.

Ξεκινώντας, το σχεδίαζα να είναι παρόμοιο με το προηγούμενο, και τότε συνειδητοποίησα – ότι αυτό στη πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Είναι διαφορετικό – δεν είναι όλα διασκευές. Είχα μερικά τραγούδια που έβαλα το χέρι μου στην σύνθεσή τους και που ήθελα ο κόσμος να τα ακούσει και να τα τσεκάρει και ίσως να γίνουν μέρος του ιστού της ζωής τους, αν είμαι τυχερός. Έτσι είναι πολύ όμοιο με το προηγούμενο, και πολύ διαφορετικό – και ελπίζω να κάνω τον κόσμο πιο ρομαντικό”.

Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το video