O Πέρσι Τζάκσον και τα Στρουμφ, από σήμερα στους κινηματογράφους

Μια ακόμη πλούσια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά

Το Τέλειο Χτύπημα

Ο Giuseppe Tornatore, ο σκηνοθέτης του αριστουργηματικού «Σινεμά ο Παράδεισος», καταθέτει όλη του τη μαεστρία σε μια κλασική, ελεγειακή ιστορία μυστηρίου με αναφορές στον συναρπαστικό χώρο της τέχνης, με πρωταγωνιστή τον οσκαρικό Geoffrey Rush.

The Grandmaster

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του καταξιωμένου Γουόνγκ Καρ Γουάι, μετά από έξι χρόνια προγραμματισμού κι άλλα τρία γυρισμάτων, φτάνει στη μεγάλη οθόνη για να διηγηθεί τη ζωή και το έργο του θρυλικού δάσκαλου του Kung Fu, Ιπ Μαν.

Στρουμφάκια 2

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ.

Ο Πέρσι Τζάκσον και Η Θάλασσα των Τεράτων

Βασισμένη στην best seller σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας του Ρικ Ραϊόρνταν, η νέα ταινία του Πέρσι Τζάκσον τον ακολουθεί το επικό ταξίδι του, όπου προκειμένου να πραγματοποιήσει το πεπρωμένο του ενώνεται με τους ημίθεους φίλους του, με σκοπό να ανακτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας και να σώσει την κατασκήνωση των Ημίαιμων.

Τα Παλιόπαιδα

Μια απολαυστική ταινία για τους άνδρες που μένουν πάντα παιδιά και για τις γυναίκες που τους συντροφεύουν...

Dancing Dreams

Οι νέοι ερμηνεύουν το επαναστατικό KONTAKTHOF της ΠΙΝΑ ΜΠΑΟΥΣ το έργο μίας από τις μεγαλύτερες χορεύτριες της εποχής μας, σε σκηνοθεσία των Αν Λίνζελ και Ράινερ Χόφμαν.