American Hustle: Αληθινή ιστορική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη

Η νέα τάση του κινηματογράφου για αναβίωση και μεταφορά στη μεγάλη οθόνη σπουδαίων ιστορικών γεγονότων μοιάζει να συνεχίζεται και τη φετινή σεζόν.'Έτσι, μετά τα «Λίνκολν», «Zero Dark Thirty» και του οσκαρικού θριαμβευτή «Επιχείρηση: Argo», σειρά έχει το “American Hustle”, που έρχεται με την υπογραφή του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ από τα “Fighter” και “Οδηγός Αισιοδοξίας”.

Στο American Hustle, ετοιμαζόμαστε να δούμε μία διασκευή αληθινών ιστορικών γεγονότων από την υπόθεση “Abscam” που είχε δώσει ένα ακόμη χτύπημα στο πολιτικό σύστημα των Η.Π.Α. την δεκαετία του '70, λίγο μετά το σκάνδαλο-βόμβα του Γουότεργκεϊτ.

Σε αυτήν την υπόθεση μια σειρά από κυβερνητικά στελέχη, ανάμεσά τους και ο Γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ Άντζελο Εριτσέτι, είχαν συγκροτήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που επιδιδόταν σε μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες. Οι άνθρωποι που βοήθησαν το FBI να ξεσκεπάσει αυτήν την υπόθεση ήταν ο πρώην κατάδικος Ίρβινγκ και η ερωμένη του Σίντεϊ, ένα ζευγάρι που μπήκε χωρίς την θέλησή του σε αυτό το γαϊτανάκι αποκαλύψεων.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Κρίστιαν Μπέιλ, ενώ μαζί του θα είναι οι: Έιμι Άνταμς, Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς.

Στις ελληνικές αίθουσες η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου 2014.

Ακολουθεί το πρώτο trailer: