This is the end: Φιλμ αθυρόστομο, ξεκαρδιστικό & μακάβριο

Αν μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το είδος της κωμωδίας είναι οι ηθοποιοί να τολμούν να τσαλακωθούν τότε το “This is the end” ξεπερνά κάθε προσδοκία χάρη σε ένα πραγματικό αστείο εύρημα με τους πιο υποσχόμενους σταρ του Χόλυγουντ να παριστάνουν τους εαυτούς τους σε κάθε άλλο παρά κολακευτικές καταστάσεις.

To “This is the end” δεν κάνει διακρίσεις και προσφέρει ένα εξωφρενικό, αθυρόστομο, ξεκαρδιστικό και μακάβριο θέαμα που δεν σέβεται καμία διασημότητα, συμπεριλαμβανομένων των James Franco, Jonah Hill, Emma Watson και Rihanna.

Το βλάσφημο συγγραφικό δίδυμο των Seth Rogen και Evan Goldberg που έχουν ξεχωρίσει για τα σενάριο των Superbad και Pineapple Express, συνεργάζονται στο σενάριο, ενώ σκηνοθετούν για πρώτη φορά. Και η τρέλα τους είναι ολοφάνερη.

Όσο για το story...

Εξι φίλοι (James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Danny McBride, Craig Robinson, Jay Baruchel) παγιδεύονται στο σπίτι καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειες τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες την 1η Αυγούστου

Ακολουθεί το trailer: