Τα trailers της εβδομάδας (4-10/7)

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει και μάλιστα σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του

Ο Μοναχικός Καβαλάρης

O Τζόνι Ντεπ και o Άρμι Χάμερ μαζί με ένα διεθνές cast συμμετέχουν σε μια συναρπαστική νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Lone Ranger σε παραγωγή του Jerry Bruckheimer και σκηνοθεσία του Gore Verbinski.

Η αγάπη δεν έρχεται μόνη

Ο Σάσα Κελέρ είναι ένας τύπος που λατρεύει τα one night stands και φοβάται τα παιδιά. Μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την διαζευγμένη και με τρία παιδιά Σαρλότ.

Ο Υπνωτιστής

Το σκανδιναβικό θρίλερ, το οποίο βασίζεται στο παγκόσμιο best seller του Λαρς Κέπλερ που έχει μεταφραστεί σε 40 χώρες, σηματοδοτεί την επιστροφή, του υποψήφιου για 3 Όσκαρ σκηνοθέτη Λάσε Χάλστρομ.

Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι

Ο Μουζαφάρ και ο Φερούζ είναι δύο ευγενικοί βοσκοί στο Ταμπουλιστάν, μια μικρή χώρα στην κεντρική Ασία, της οποίας κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξη. Προκειμένου να φέρουν τη χώρα τους στο επίκεντρο της διεθνούς σκηνής, ο γιος του Προέδρου αποφασίζει να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας μέσω ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ανοιχτοί Λογαριασμοί

Πρώην οδηγός ληστειών, ο Τσάρλι Μπράουν έχει αφήσει πίσω τη συμμορία του και μπαίνει σε Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων. Αποφασίζει όμως να ρισκάρει τη ζωή του για να μεταφέρει την κοπέλα του στο Λος Άντζελες.

Ζούσε τη ζωή της

Η ταινία παρουσιάζει το πέρασμα της ηρωίδας από την ευκαιριακή, «ερασιτεχνική» εκπόρνευση, στην επαγγελματική πορνεία, καταγράφοντας μια σειρά από διαδοχικές στιγμές αυτής της πορείας.