Τα trailers της εβδομάδας (02-08/05)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα το πρόγραμμα των κινηματογράφων είναι σχετικά πιο φτωχό. Μην περιμένετε λοιπόν πληθώρα νέων και μεγάλων παραγωγών.     

Συγκεκριμένα, τέσσερις νέες ταινίες προβάλλονται από τη Μεγάλη Πέμπτη και άλλες δύο βγαίνουν την Κυριακή του Πάσχα. 

Από 02/05 προβάλλονται οι εξής πρεμιέρες:

"Chinese Zodiac" 

Η νέα ταινία του Τζάκι Τσαν! Δράση, μάχες και απίστευτες χορογραφίες Κουνγκ Φου από έναν από τους μάστερ του είδους!

"Μια Αξιοπρεπής Οικογένεια" 

Αδυσώπητη πολιτική καταγγελία για τη διαφθορά στο Ιράν μέσω της ιστορίας μιας οικογένειας από τα χρόνια της Επανάστασης και τον πόλεμο Ιράν-Ιράκ έως σήμερα.

"Λάμπουν στο Σκοτάδι"


Με την αποδεδειγμένη ευαισθησία του, ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Ευαγγελίδης (συν-σεναριογράφος στην "Αληθινή ζωή" και τη "Στρέλλα") κινηματογραφεί μόνος του, με μια κάμερα, δύο άντρες που συγκατοικούν στη μετα-Κατρίνα Νέα Ορλεάνη.

"Rough Cut"

Η Μπάμπι, μια Φιλιππινέζα transgender κομμώτρια, δουλεύει στην Ελλάδα για να στηρίξει το υιοθετημένο αγοράκι της, το οποίο μεγαλώνει πίσω στην πατρίδα με τη γιαγιά του. 

Από 05/05 προβάλλονται οι εξής πρεμιέρες:

"Το Πρόσωπο του Κακού" 

Ανελέητο, αιμοδιψές, ανανεωμένο σεναριακά, με ετοιμοπόλεμο επιτελείο ηθοποιών υπόσχεται ανατριχίλα και ακόρεστη αιματοχυσία για εκείνους που το αντέχουν! 

"Almanya: Καλωσήρθατε στη Γερμανία" 

Ανάλαφρη, αλλά όχι τελείως αφελής ταινία για την ιστορία μιας οικογένειας που μεταναστεύει από την Τουρκία στη Γερμανία, ιδωμένη επί το πλείστον μέσα από τα μάτια του μικρού εγγονού της.