Ματζουράνα… στη μεγάλη οθόνη

Μετά τις εμπορικές επιτυχίες στον χώρο της κωμωδίας, όπως τον “Οργασμό της Αγελάδας” και το “Litsa.com”, η Όλγα Μαλέα , εμπνέεται από διαφορετικές συγκυρίες και επανέρχεται για να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να πλάσει μια μεστή ιστορία για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Aυτή τη φορά, πειραματίζεται με νέα υλικά και καταθέτει για πρώτη φορά στην καριέρα της ένα ψυχολογικό δράμα με πρωταγωνίστρια την Άννα, ένα 11χρονο κορίτσι που συμμετέχει σε διαγωνισμό μαγειρικής και που όπως η ματζουράνα, το αγαπημένο της υλικό, είναι ιδιαίτερη και εκλεκτή.

Σε μικρές και καλά υπολογισμένες δόσεις αποκαλύπτεται η ακανθώδης σχέση της Άννας με την απαιτητική μητέρα της, ενώ το μυστήριο που καλύπτει τις σπασμωδικές κινήσεις και των δύο θα γίνει στα μεθοδικά χέρια της Μαλέα ο πυρήνας μιας αγωνιώδους πλοκής.

Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία με έμφαση στην ατμόσφαιρα, ενώ η ανησυχία του παιδιού, που αρνείται πεισματικά να μιλήσει γι’ αυτό που το στεναχωρεί, διαπερνά τόσο το κάδρο όσο και το φως και την υφή της ταινίας.

Μια ιδιαίτερη παραγωγή του ελληνικού κινηματογράφου που αξίζει να παρακολουθήσετε

Πρεμιέρα στις 11 Απριλίου.

Ακολουθεί το trailer της ταινίας: