Κρίστεν Στιούαρτ όπως… Coco Chanel!

Η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν μούσα της Chanel για ένα διάστημα, τώρα ήρθε η ώρα να ακολουθήσει τα βήματα της Coco Chanel, πρωταγωνιστώντας στη νέα ταινία μικρού μήκους που θα σκηνοθετήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Καρλ Λάγκερφελντ.

Πρόκειται για μία μυθιστορηματική βιογραφία της σχεδιάστριας, στην οποία η Στιούαρτ θα ενσαρκώσει την Gabrielle «Coco» Chanel σε νεαρή ηλικία, ενώ σε μεγαλύτερη ηλικία θα την υποδυθεί η Τζεραλντίν Τσάπλιν. Στην ταινία θα παίξει και η συντάκτρια του Harper?sBazaar Λόρα Μπράουν, στο ρόλο μίας Αμερικανίδας δημοσιογράφου.

Ο Λάγκερφελντ αποφάσισε να δώσει το ρόλο στην τελευταία του μούσα, καθώς εντυπωσιάστηκε από την απόδοσή της στην ταινία Still Alice.

Η Στιούαρτ συνεργάστηκε για χρόνια στο παρελθόν με τον σχεδιαστή, στις διαφημιστικές καμπάνιες της Chanel, και τότε είχε δηλώσει ότι «το να δουλεύεις με το μύθο της μόδας είναι πολύ λιγότερο τρομακτικό από ότι θα περίμενε κανείς».

«Η εικόνα του έρχεται σε αντίθεση με ό, τι πραγματικά είναι με τους ανθρώπους γύρω του», είπε. «Δίνει την εντύπωση του απρόσιτου, αλλά αν τον συναντήσεις τότε βλέπεις πόσο απίστευτα δημιουργικός είναι και πόσο αχόρταγος για ζωή».

Ο Λάγκερφελτ σε δηλώσεις του είπε: "Κάνουν τόσες πολλές ταινίες για τη Chanel, γιατί δεν μπορώ να κάνω κι εγώ μία;"

Η μικρού μήκους ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο σόου που θα γίνει στο σπίτι της μόδας στη Ρώμη «M?tiers d'Arts» την 1η Δεκεμβρίου.