Αλλάζει πρόσωπο ο Σπάιντερμαν

Με νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί από το ερχόμενο φθινόπωρο ο Σπάιντερμαν. Σύμφωνα με τη Νιου Γιορκ Ντέιλι Νιους, η Μάρβελ αποφάσισε ότι στη νέα σειρά Σπάιντερμαν, πίσω από τη μάσκα του ανθρώπου αράχνη θα βρίσκεται ο αφρολατίνος έφηβος Μάιλς Μοράλες, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε το 2011, σε μία διαφορετική εκδοχή του Σπάιντερμαν που διαδραματίζεται σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Συγγραφέας του κόμικ θα είναι ο Μπράιν Μάικλ Μπέντις, ενώ τον Μοράλες έχει σχεδιάσει η Σάρα Πιτσέλι. Ο Μπέντις επιβεβαίωσε ότι ο Μοράλες θα είναι ο βασικός Σπάιντερμαν και όχι μία διαφορετική εκδοχή του.

«Το μήνυμά μας είναι ότι ο Μοράλες είναι ο πραγματικός Σπάιντερμαν και δεν ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, για τα έγχρωμα παιδιά, για τους έγχρωμους ενήλικες και για όλους τους άλλους» δήλωσε ο συγγραφέας του κόμικ. Επίσης, ευχήθηκε να γίνει και κινηματογραφική μεταφορά με τον Μοράλες στον ρόλο του Σπάιντερμαν, κάτι που υποστήριξε και ο ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος υποδύεται τον Πίτερ Πάρκερ, τον έως τώρα Σπάιντερμαν, στις τελευταίες ταινίες.