Η τρίτη ταινία «X-Men» στις αίθουσες το 2016

Στις 27 Μαΐου του 2016 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία «X-Men: Αποκάλυψη». Την σκηνοθεσία και αυτή την φορά υπογράφει ο Μπράιαν Σίνγκερ, ενώ το σενάριο ο Σιμόν Κίνμπεργκ.

Στο «X-Men: Αποκάλυψη» θα πρωταγωνιστήσουν οι Τζέιμς Μακαβόι, Μάικλ Φασπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόουζ Μπερν και ο Νίκολας Χουλτ. Στη νέα έκδοση της ταινίας θα παίξουν επίσης ο Όσκαρ Ισαάκ και η Ολίβια Μαν.

Ο σκηνοθέτης Μπράιν Σίνγκερ δημοσίευσε μάλιστα στο Instagram μία φωτογραφία του Τζέιμς Μακαβόι να ξυρίζει το κεφάλι του για να παίξει τον ρόλο του «Καθηγητή Χ».

Ο Μακαβόι, στα δύο προηγούμενα «X-Men: First Class» και «X-Men: Days of Future Past», υποδύθηκε τον καθηγητή Τσάρλς Χαβιέρ στα νεανικά του χρόνια, αφού το ρόλο του καθηγητή Χ σε μεγαλύτερη ηλικία έπαιζε ο Πάτρικ Στιούαρτ.

Βέβαια στα βιβλία κόμικς που βασίζεται η σειρά των ταινιών, ο καθηγητής Χαβιέρ είναι φαλακρός και παράλυτος από νεαρή ηλικία, αφού έχασε τα μαλλιά του όταν απέκτησε τις δυνάμεις του και τη δυνατότητα να περπατάει όταν τον τραυμάτισε ο Μαγκνίτο.