Η Μέριλ Σπριπ ροκάρει για τη νέα της ταινία

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ricki and the Flash», με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Σπριπ. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Αυγούστου από τη Sony. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη Μέριλ Στριπ ως hard rock μουσικό, που επιστρέφει στην πατρίδα της μετά από χρόνια.

Η Στριπ, στην ταινία υποδύεται τη ροκ σταρ Ρίκι Ρεντάζιο, μια μουσικό που προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που έκανε με την οικογένειά της στην πορεία της να καθιερωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Μαζί της παίζει και η πραγματική κόρη της Στριπ, Μέμι Γκάμερ, στον ρόλο της κινηματογραφικής κόρη της Ρίκι, Τζούλι.

Η Ρίκι ύστερα από χρόνια θα επισκεφτεί το σπίτι του πρώην συζύγου της και της δεύτερής του γυναίκας για να υποστηρίξει την κόρη της, την οποία έχει εγκαταλείψει ο σύζυγος για μια άλλη γυναίκα.

Κατά την επιστροφή της στην ιδιαίτερή της πατρίδα, η Ρίκι θα ανακαλύψει με έκπληξη ότι ο γιος της Τζος είναι αρραβωνιασμένος, αλλά δεν της το έχει πει γιατί δεν ήθελε να την προσκαλέσει στο γάμο του.

«Έχω χάσει τόσα πολλά» παραδέχεται η Ρίκι προς τα παιδιά της: «Δεν ήμουν ποτέ μια παραδοσιακή μαμά, αλλά είμαι μουσικός, και θα ήθελα να σας δώσω το μόνο που έχω».
Ρικ Σπρίνγκφιλντ, Κέβιν Κλάιν και Άντρα Μακντόναλντ πρωταγωνιστούν στην ταινία που σκηνοθετεί ο Τζόναθαν Ντέμι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...