Τομ Κρουζ και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στις νέες ταινίες της Paramount

Τις νέες της παραγωγές παρουσίασε η Paramount. Η παρουσίαση έγινε στο Λας Βέγκας και σ' αυτήν παραβρέθηκαν πλήθος αστέρων, μεταξύ των οποίων ο Τομ Κρουζ και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Μιλώντας για την ταινία Mission Impossible ο Τομ Κρουζ είπε:

«Είναι η πέμπτη συνέχεια της ταινίας κι έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρώτη. Αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτή η ταινία έχει ένα πολλή δράση, αλλά επίσης ίντριγκες και ανατροπές».

Ο 52χρονος Κρουζ παρουσίασε δύο αποσπάσματα της νέας ταινίας, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 31 Ιουλίου, καθώς και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας, λέγοντας ότι «όλες τις σκηνές της έκανα μόνος μου» και αναφέρθηκε στη σκηνή όπου κρατιέται από το φτερό ενός αεροπλάνου την ώρα της απογείωσης.

Ο Σβαρτσενέγκερ ανέβηκε στη σκηνή φορώντας γυαλιά ηλίου και δερμάτινο μπουφάν για την προώθηση της ταινίας «Terminator: Genesis».

«Δεν θα συμμετείχα στην ταινία αν δεν ήμουν σίγουρος ότι αυτή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση», είπε αναφερόμενος στο «Terminator: Genesis», που αποτελεί την πρώτη ταινία μιας τριλογίας.

Η παρουσίαση περιελάμβανε 12 λεπτά από την ταινία, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες την 1η Ιουλίου.