Όλες οι αποκαλύψεις για τη νέα ταινία του James Bond

H εταιρεία παραγωγής του Άλμπερτ Ρ. Μπρόκολι EON Productions, η Metro-Goldwyn-Mayer Studios και η Sony Pictures Entertainment παρουσίασαν σε μια ζωντανή μετάδοση, αλλά και photo call, από τα πλατό του 007 στα Pinewood Studios, τον τίτλο και το cast της 24ης ταινίας του 007!

Η νέα ταινία του απόλυτου Βρετανού πράκτορα θα ονομάζεται λοιπόν Spectre και θα πρωταγωνιστούν οι Rory Kinnear σαν Tanner, Ben Whishaw ως Q, Naomie Harris σαν Money penny, Ralph Fiennes ωσ M, Andrew Scott σαν Denbigh, David Bautista ως Mr Hinx, Monica Bellucci σαν Lucia Sciarra, Léa Seydoux σαν Madeleine Swann, Christoph Waltz ως Oberhauser και φυσικά ο Daniel Craig σαν 007.

Aυτή σήμανε και την έναρξη των γυρισμάτων που ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

 

Trivia
- Ο James Bond αποτελεί τη μακροβιότερη σειρά ταινιών και ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise όλων των εποχών, με είκοσι τρεις ταινίες, κι ενώ βρίσκεται ήδη στα σκαριά η παραγωγή της εικοστής τέταρτης ταινίας. Ο Μάικλ Τζι Γουίλσον και η Μπάρμπαρα Μπρόκολιδιαδέχτηκαν τον Άλμπερτ Ρ. «Κάμπι» Μπρόκολι και ανέλαβαν από κοινού την παραγωγή των εφτά τελευταίων ταινιών Τζέιμς Μποντ, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επιτυχιών, Casino Royale, Quantum Of Solace και Skyfall. Όλες οι ταινίες Τζέιμς Μποντ έχουν γυριστεί σεσυνεργασία με τηMetro-Goldwyn-Mayer Studiosή την προκάτοχό της, τη United Artists.
- Η ταινία Skyfall,η 23η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, αποτέλεσε ένα παγκόσμιο εισπρακτικό φαινόμενο, ανοίγοντας στην #1 θέση εισιτηρίων σε 70 χώρες του κόσμου, με έσοδα άνω του $1,1 δισεκατομμυρίου παγκοσμίως, θέτοντας νέο εισπρακτικό ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως η πρώτη ταινία που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια στερλίνες.
- Το Πλατό 007 του Άλμπερτ Ρ. Μπρόκολι:Το παγκοσμίου φήμης πλατό 007 στα στούντιο της Pinewood κατασκευάστηκε το 1976 για την ταινία του Τζέιμς Μποντ Η Κατάσκοπος Που Με Αγάπησε. Μετά από έρευνα σ' ολόκληρη την Ευρώπη, οι παραγωγοί του Μποντ απέτυχαν να βρουν πλατό τόσο μεγάλο ώστε να χωράει τρία υποβρύχια που απαιτούσε η συγκεκριμένη σκηνή, γι' αυτό και αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα καινούργιο πλατό και μια δεξαμενή ειδικά για τη συγκεκριμένη ταινία.Τοπλατό 007 παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα στονκόσμο.

To Spectre έρχεται στις 6 Νοεμβρίου 2015!