Νώε και Ράσελ Κρόου στη νέα κινηματογραφική εβδομάδα

Πλήρες κινηματογραφικό πρόγραμμα για κάθε γούστο και αυτή την εβδομάδα

ΝΩΕ

Εμπνευσμένος από την επική ιστορία θάρρους, θυσίας και ελπίδας, ο οραματιστής σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφσκι φέρνει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα και τρισδιάστατα τη δική του εκδοχή του «Νώε». Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα.

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

Η προτεινόμενη για Χρυσή Σφαίρα Σαϊλίν Γούντλεϊ, η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ, ο Τζέι Κόρτνεϊ, η Άσλεϊ Τζαντ, η Μάγκι Κιού, ο Ρέι Στίβενσον, η Ζόι Κράβιτζ, ο Κρίστιαν Μάντσεν, ο Τεό Τζέιμς, ο Τόνι Γκόλντουιν, ο Μπεν Λόιντ Χιου και ο Μπεν Λάμπ, χωρίζονται σε φατρίες και συμμετέχουν άθελά τους στα πιο έντονα ψυχολογικά παιχνίδια που τους επιφυλάσσει το πεπρωμένο. Το βιβλίο φαινόμενο γίνεται ταινία.

ΤΑ ΜΑΠΠΕΤΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Η ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική και δεμένη παρέα των Muppets επιστρέφει, μετά την επιτυχία της ταινίας του 2011 που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.

ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Βασισμένη στο best seller του Νικ Χόρνμπι ("About a boy" ) και γεμάτη χιούμορ, η ταινία αυτή είναι μια συγκινητική ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Η Επίσημη πρόταση της Αργεντινής για το Ξενόγλωσσο Όσκαρ 2014.

ΜΙΚΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Γλυκόπικρο και αφοπλιστικά ειλικρινές, το «Short Term 12» είναι μια ταινία βαθιά επιδραστική που αφενός συγκινεί αλλά αφετέρου θυμίζει πως το χιούμορ και η αισιοδοξία φωλιάζουν ακόμα και στα πιο απρόσμενα μέρη.

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ

Στο Μικρό Ψάρι, ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μουρίκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη.

ΚΙΣΜΕΤ, Η ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ

Ένα διεισδυτικό ντοκιμαντέρ για τις τουρκικές σαπουνόπερες έχουν κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική, στα Βαλκάνια και στην Ασία.