Έρωτας, έγκλημα και αόρατη γυναίκα στις πρεμιέρες της εβδομάδας

Τρεις νέες αφορμές για σινέ-βραδιές

Ο Έρωτας είναι το Τέλειο Έγκλημα

)

Με φόντο τις υπέροχες χιονισμένες βουνοκορφές, κάπου μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας, συναντάμε τον Μαρκ, έναν σαραντάρη καθηγητή λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Λωζάννης. Ο Μάρκ, ο οποίος ζει με την αδερφή του σε ένα τεράστιο απομονωμένο σαλέ, δε μπορεί να κρατήσει τον εαυτό του μακριά από ερωτικές περιπέτειες με τις νεαρές μαθήτριές του. Όταν όμως η τελευταία του νεανική κατάκτηση εξαφανίζεται, εντελώς ξαφνικά, ο πρωταγωνιστής μας θα έρθει αντιμέτωπος με τη θετή της μητέρα, η οποία επισκέπτεται το κολέγιο για να ανακαλύψει τις πτυχές της ζωής της κόρης της. Και τότε η κατάσταση θα πάρει μια περίεργη τροπή...

Η Αόρατη Γυναίκα

)

Η Νέλι είναι μια φαινομενικά ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, που όμως καταδιώκεται από τις αναμνήσεις της. Πίσω στον χρόνο μια νεαρή ηθοποιός γνωρίζει τον Κάρολο Ντίκενς , την εποχή που αυτός βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Παρά την πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει , η Νέλι θα γίνει ερωμένη του για πολλά χρόνια μέχρι και τον θάνατο του ενώ η σχέση τους θα μείνει κρυμμένη στη αφάνεια.

Αίσθηση Αμαρτίας

)

Ένας θυμωμένος μεταλλωρύχος επαναστατεί ενάντια στη διαφθορά των αρχηγών του χωριού του. Ένας μετανάστης εργάτης που περνάει την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, ανακαλύπτει τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα όπλο. Μία όμορφη ρεσεψιονίστ ενός σπα φτάνει στα όρια όταν ένας πλούσιος πελάτης της επιτίθεται. Ένας νεαρός εργάτης εργοστασίου αλλάζει τη μία δουλειά μετά την άλλη προσπαθώντας να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Τέσσερις άνθρωποι, τέσσερις επαρχίες. Ένας στοχασμός πάνω στη σύγχρονη Κίνα: έναν οικονομικό γίγαντα που διαβρώνεται σιγά-σιγά από τη βία.