Ο κ. Πίμποντι είναι… ο πιο επιτυχημένος σκύλος του πλανήτη

Ο κ. Πίμποντι, ο πιο επιτυχημένος σκύλος του πλανήτη, παρέα με τον άτακτο νεαρό Σέρμαν, χρησιμοποιούν τη χρονομηχανή τους – το υπέροχο ΧΡΟΝΟΑΥΓΟ – προκειμένου να ζήσουν τις πιο εξωφρενικές περιπέτειες που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος… ή ο σκύλος!

Μέχρι που μια μέρα ο Σέρμαν αποφασίζει να πάρει το ΧΡΟΝΟΑΥΓΟ για μια βόλτα ώστε να εντυπωσιάσει τη φίλη του την Πένι. Τότε, ο απερίσκεπτος αλλά αγαπημένος μας σκανδαλιάρης, παρέα με την Πένι, θα προκαλέσουν μια απρόβλεπτη σχισμή στο σύμπαν, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας Ιστορίας!

Πριν λοιπόν προλάβουν να αλλάξουν μια για πάντα τα παγκοσμίως καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα, ο κος Σέρμαν θα προσπαθήσει να τους σώσει, αντιμετωπίζοντας τελικά τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων των εποχών: αυτή του να είσαι πατέρας! Ενωμένη πλέον, η τριάδα των ταξιδευτών του χρόνου, θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην Ιστορία!

«Ο κος Πίμποντι & ο Σέρμαν» φτιάχνουν μια περιπετειώδη κωμωδία που μας ταξιδεύει στο χρόνο! Επιστημονική φαντασία, αλλόκοτοι χαρακτήρες και πανέξυπνοι διάλογοι μπλέκουν γύρω από μια υπέροχη, απροσδόκητη σχέση, η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δυο ξεχωριστούς ήρωες - έναν σκύλο κι ένα αγόρι!  

27 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους