Περισσότερα από 300.000 εισιτήρια για τη “Μικρά Αγγλία”

Ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη κατά την 5η εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες όλης της Ελλάδας. Πρόκειται για την μεγάλη ελληνική επιτυχία της χρονιάς που έχοντας συγκεντρώσει τη στήριξη κοινού και κριτικών από την πρώτη μέρα προβολής της, συνεχίζει την πορεία της με αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, εξασφαλίζοντας την συνεχιζόμενη εμπορική της επιτυχία.

Η ταινία κυκλοφόρησε πανελλαδικά στις 5 Δεκεμβρίου σε περισσότερες από 100 αίθουσες. Η εισπρακτική της πορεία υπήρξε εξ’ αρχής εξαιρετική με μηδενική σχεδόν εβδομαδιαία πτώση στα εισιτήρια, κάτι που οφείλεται στο εξαιρετικό στόμα-με-στόμα που έχει λειτουργήσει ως η καλύτερη διαφήμιση. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η προβολή της ταινίας κατά την 5η εβδομάδα να συνεχιστεί σε 70 αίθουσες πανελλαδικά.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής τα σχόλια των θεατών υπήρξαν ιδιαίτερα κολακευτικά χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την ταινία ως την «καλύτερη ταινία της χρονιάς», «αριστούργημα», «θρίαμβο».

Η ταινία προβάλλεται σε περισσότερες από 60 αίθουσες πανελλαδικά συνεχίζοντας την καλλιτεχνική και εμπορική της επιτυχία.

Ακολουθεί το trailer

Παρακαλούμε περιμένετε ...