Πέντε εστιατόρια φιλικά για παιδιά

Θα τους αρέσει το φαγητό; Θα έχουν με κάτι να ασχοληθούν ώστε εμείς να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το γεύμα μας; Πόσες απορίες σας δημιουργούνται κάθε φορά που σκέφτεστε να βγείτε για φαγητό με τα παιδιά;

Είναι γεγονός ότι το φαγητό με παιδιά είναι μια δύσκολη εξίσωση για τους γονείς... Πολλές φορές τα περίεργα βλέμματα από τα διπλανά τραπέζια ή ακόμα και οι παρατηρήσεις δεν λείπουν. Όπως είναι γεγονός ότι δυστυχώς τα παιδιά δεν είναι ευπρόσδεκτα σε όλα τα εστιατόρια. Οι παιδικές φωνές και οι... σκανδαλιές ενίοτε δε γίνονται ανεκτές και οι γονείς έρχονται σε δύσκολη θέση.

Η λίστα που ακολουθεί σας δίνει ορισμένες νόστιμες και πρακτικές εναλλακτικές για φαγητό με όλη την οικογένεια. Εστιατόρια όπου οι οικογένειες είναι ευπρόσδεκτες μαζί με τα μικρά παιδιά τους. 

Balux Cafe

Στον πολυχώρο του House Project στη Γλυφάδα θα βρείτε μια ιδανική αφορμή για χαλάρωση όλες τις ώρες και μάλιστα μαζί με τα παιδιά σας. Ο χώρος περιλαμβάνει έναν μεγάλο παιδότοπο, όπου τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν, όσο εσείς απολαμβάνετε τη ζεστή σας σοκολάτα, τον καφέ ή το φαγητό σας.

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

Πισίνα

Ακόμη κι αν το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τη ζέστη του καλοκαιριού, η Πισίνα αποτελεί ιδανικό προορισμό ανεξαρτήτως εποχής για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του με έναν καφέ, να συνεχίσει με φαγητό και να καλησπερίσει το απόγευμα με ένα χαλαρό ποτό, με φόντο πάντα την τεράστια πισίνα αλλά και την όμορφη Μαρίνα Ζέας. Όσο για τους μικρούς μας φίλους, μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα στον ειδικά διαμορφωμένο τεράστιο παιδότοπο!

Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Μαρίνα Ζέας

Wagamama

To Wagamama είναι μέλος της γνωστής λονδρέζικης αλυσίδας, που αγαπά την ασιατική κουζίνα. Εδώ θα γευτείτε noodles, dumplings και σαλάτες από την πολυασιατική κουζίνα, ενώ υπάρχουν παιδικά μενού, τα οποία περιλαμβάνουν 1 mini γεύμα, 1 γλυκό και 1 αναψυκτικό.

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Golden Hall

TGI Friday's

Τα ειδικά διαμορφωμένα παιδικά μενού, τα παιδικά καρεκλάκια αλλά και τα μπλοκ ζωγραφικής με τους μαρκαδόρους που παίρνουν τα παιδιά κατά την είσοδό τους σε όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας, κάνουν τα Friday's ιδανική επιλογή και μάλιστα σε αρκετά σημεία στην Αθήνα.

Burger Joint

Πιο παιδί λέει όχι στα burger και τις τηγανητές πατάτες; Τα Burger Joint σε Γλυφάδα και Ψυχικό αποτελούν ένα στέκι που αγαπούν τα παιδιά, μιας και επιπλέον εδώ μπορούν να απολαύσουν και pizza αλλά και πεντανόστιμα milk shakes, σπιτικό gelato αλλά και τεράστια cookies διαμέτρου 30 εκατοστών!

Φοίβης 17, Γλυφάδα