Μία μέρα αφιερωμένη στο πως να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη

Το Better Life Day θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Θα μάθεις πρακτικές λύσεις για το πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές προκλήσεις στην καριέρα σου, στα οικονομικά, στις προσωπικές σχέσεις, την υγεία και το σώμα και να αναπτυχθείς σε προσωπικό επίπεδο.

Στο Better Life Day θα συναντήσεις ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο, θα περάσεις μια μέρα γεμάτη διασκέδαση και έμπνευση, θα παρακινηθείς, θα κινητοποιηθείς και θα γίνεις μέρος μιας δραστήριας κοινότητας.

Το Better Life Day αποτελείται από οκτώ 55 λεπτά workshops. Καταξιωμένοι ειδικοί από την Ελλάδα, την Αμερική, το Ντουμπάι και την Αυστρία θα μοιραστούν συγκεκριμένες μεθοδολογίες για το πώς θα μπορέσεις να βρεις στοχευμένες και εξατομικευμένες απαντήσεις στα καθημερινά σου προβλήματα. Θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις την ουσία του κάθε θέματος. Μέσα από το προσωπικό σου βιβλίο ασκήσεων και τις διαδραστικές ασκήσεις θα κάνεις ένα βήμα προς μια καλύτερη ζωή …και κάτι ακόμα …οι ειδικοί θα είναι εκεί για να βοηθήσουν εσένα, οπότε θα απαντήσουν σε ερωτήσεις στο τέλος της ομιλίας, ή μέσω Twitter!

Κάποια workshops θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά. Ωστόσο για τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα παροχής μεταφραστικής υπηρεσίας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 60 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ

(Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, θέατρο Pierce, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή)