Στο 3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών

Το 3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών “Τα 12 Κουπέ”, ένας καθιερωμένος πια θεσμός που διοργανώνεται με επιτυχία από την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκειά του, νεοσύστατες καλλιτεχνικές ομάδες και νέοι μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της τέχνης, με πυρήνα το Νέο Βαγόνι του Τρένου “εισβάλουν” σε όλους τους χώρους της Αμαξοστοιχίας και δημιουργούν πρωτότυπες performances από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών, της φωτογραφίας, της video art κ.α.

Ένα ξεχωριστό “σιδηροδρομικό” Φεστιβάλ που η καρδιά του χτυπάει στα 12 μικρά ιδιωτικά διαμερισματάκια (Κουπέ), όπου μικρές ομάδες θεατών συνταξιδεύουν με τους καλλιτέχνες σε ένα πολύ κοντινό, ιδιωτικό και διαδραστικό περιβάλλον.

Όλες οι ομάδες εμφανίζονται καθημερινά σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα 4 ωρών από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Οι θεατές με το πολύ χαμηλό εισιτήριο των € 4 μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 4 performances ανά ημέρα.

(Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ, τηλ: 210-5298922)