Ο ντράμερ των Pulp έρχεται στην Αθήνα

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ και των 20 χρόνων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας μία σειρά από πρωτότυπες επετειακές εικαστικές και μουσικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Frame – Light – Motion» θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου.

Οι δράσεις θα περιέχουν μία σειρά από πρωτοποριακά installation και διαδραστικές εκθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για την μέρα αυτή αλλά και μουσικές performance από τον Felizol και την Mr. Girl. Η βραδιά κλείνει με ένα μεγάλο πάρτυ με τον Νικ Μπανγκς των Pulp να ανεβαίνει στα decks.

Τοποθετώντας το Frame - Light - Motion ως μότο της φετινής 20ης διοργάνωσης αλλά και της συμπλήρωσης των 25 χρόνων του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, βλέπουμε τον κινηματογράφο από την αρχή του, αυτή τη φορά όμως μέσα από τα τρία βασικά του δομικά στοιχεία, το πλαίσιο, το φως και την κίνηση. Η ιστορία των τεχνών ορίζεται με αυτά τα στοιχεία, μόνο ο κινηματογράφος, όμως, τα έχει ανάγκη και τα τρία.

Το κοινό έχει την ευκαιρία να περιπλανηθεί σε δύο αίθουσες: στο Innovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δ.Α. (κτίριο Αεριοφυλάκιο 2) βιώνοντας την εμπειρία της συνεχούς κίνησης – μέσα από 24 διαφορετικές οθόνες με 1000 τρέιλερ και τη μουσική του Felizol.

Και στο κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) ανακαλύπτοντας την αδιαπέραστη υπερκινητικότητα του «Μοντέλου» του Κώστα Σφήκα, αλλά και ένα κινητό δωμάτιο ντυμένο από το κονσέρτο σε EWI της Mr. Girl. Προσοχή: Kάπου θα δείτε και τον εαυτό σας!

Θα ακολουθήσει πάρτι με DJ set από τον ντράμερ των Pulp, Νικ Μπάνκς και opening DJ set.

Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις.