Κάλεσμα σε νέους δημιουργούς από το video art festival

Η 10η επετειακή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδας, Athens Video Art Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο ενός δημιουργικού και ευρύ διαλόγου το Athens Video Art Festival ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια με Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Διεθνή Φεστιβάλ και διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες με σκοπό τη δημιουργία μιας διεθνούς πλατφόρμας συνάντησης και ανάδειξης των τάσεων της εποχής πάνω στο θέμα της ψηφιακής δημιουργίας.

Πιστό στον ετήσιο προγραμματισμό του το Athens Video Art Festival καλεί όλους τους σύγχρονους δημιουργούς να εμπνευστούν από το αστικό περιβάλλον και από τις ανεξάντλητες δυνατότητες των νέων μέσων και να συμμετάσχουν για ακόμη μια χρονιά με διάθεση για πειραματισμό και απελευθέρωση από κάθε είδους στερεότυπα.

Οι δημιουργοί μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους στις οκτώ κατηγορίες της διοργάνωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής για την 10η διοργάνωση κλείνουν στις 10 Μαρτίου 2014. Ο τρόπος συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, είτε μέσω ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους συμμετοχής πατήστε εδώ