Χριστούγεννα στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων διοργανώνει στο Κτήριο της οδού Πειραιώς ένα ξεχωριστό εορταστικό διήμερο, με πολλά εργαστήρια, εικαστικές παρεμβάσεις, φωτογραφικές αναζητήσεις, μουσικές εκπλήξεις και προσφορές στο Πωλητήριο για τα δώρα των Χριστουγέννων, πάντα με έντονη γιορτινή διάθεση.

Το Μουσείο Αλλιώς…

είναι ο τίτλος που περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο την ανατροπή που συντελέστηκε όλο αυτό το διάστημα σε όλους τους ορόφους του κεντρικού κτηρίου. 
Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης 7150 επισκέπτες, μεγάλοι και παιδιά, μοιράστηκαν μαζί με τους ανθρώπους του Μουσείου, τους 70 εθελοντές και πάνω απ’ όλα τους τεχνίτες και τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται μαζί μας, ένα ξεχωριστό διήμερο δημιουργίας και χαράς.

Ελάτε να γιορτάσουμε, ελάτε να δημιουργήσουμε, ελάτε να στολίσουμε το Μουσείο αλλιώς… λίγο πριν από τα Χριστούγεννα σε ένα ιδιαίτερο διήμερο που περιλαμβάνει: 5 Εκθέσεις, 10 εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, Μουσικές εκπλήξεις, Εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές για τα δώρα των Χριστουγέννων στο Πωλητήριο, Γιορτινές επιλογές στο εστιατόριο.

Ενιαία μειωμένη είσοδος € 3 για όλες τις εκθέσεις και τα εργαστήρια

Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά