Drink Pink: Απολαμβάνοντας ροζέ κρασιά

Από την Ελένη Νικολούλια

Τα νέα είναι καλά και δροσερά! Άλλωστε, είναι άψογα τα cocktails ειδικά στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, υπάρχουν όμως και φορές που αναζητάμε κάτι διαφορετικό, γευστικό, ποιοτικό μα και στη συγκεκριμένη περίπτωση ελληνικό.

Drink Pink λοιπόν, ή αλλιώς μια εξαιρετική αφορμή για να γνωρίσουμε, να εξοικειωθούμε, να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ή ακόμα και να εθιστούμε στα σπουδαία ελληνικά ροζέ που “έρχονται” σε ορισμένα από τα πιο γνωστά bars και εστιατόρια της πόλης.

Αβαντίς Ροζέ, ΑκακίεςΚτήμα – Κυρ-Γιάννη, Άκρες – Κτήμα Σκούρα, Από Δυο Χωριά – Οινοποιείο Καραμήτρου, Δρυόπη Ροζέ, ΕΑΝ – Κτήμα Σιγάλα, KANENASΡοζέ – TSANTALI, Μέγα Σπήλαιο Ροζέ, Μικρός Βοριάς – Οινοφόρος, Ορεινός Ήλιος– Σεμέλη, Ροζέ Κτήμα Χατζημιχάλη και Σημείο ΣτίξηςΡοζέ – Boutari, γίνονται ακόμη πιο εξωστρεφή και δημιουργούν μια Pink Dream Team που αξίζει να γνωρίσουμε.

Έτσι, ως και τις 14 Ιουλίου μπορούμε να τα αναζητάμε σε 6 bars και εστιατόρια της πόλης (Osterman, Bottega, Cucina Povera, Heteroclito, Fabrica de Vino και Mama Roux) και μάλιστα σε μία προσφορά γνωριμίας three for two όπου για κάθε δύο φιάλες της ίδιας ετικέτας που θα πληρώνετε, θα παίρνετε την τρίτη δωρεάν ― για επιτόπου κατανάλωση ή για το σπίτι, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για την κατανάλωση σε ποτήρι: στα δύο ίδια κρασιά, το τρίτο δωρεάν.

Μια ιδέα δροσερή, μεθυστική και άκρως καλοκαιρινή!