Pimm’s: Το drinking trend του καλοκαιριού

Έφτασε ο Ιούνιος. Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και έχουμε ήδη χτυπήσει καλοκαιρινή διάθεση. Γι’ αυτό το λόγο, το αγαπημένο μας ποτό με βάση το τζιν, αναμειγμένο με διάφορα spirits και αρώματα πορτοκαλιού και με τη δροσιστική του γεύση, είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι έφτασε πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου. Έφτασε η ώρα να πάρουμε τους φίλους μας, να βγούμε στην πόλη ή να πάμε για μια ένα ταξιδάκι, παρέα με το PIMM’SFizz – ένα από τα πιο hot συστατικά του φετινού καλοκαιριού!

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το καλοκαίρι για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με την παρέα μας. Βραδινές έξοδοι στην πόλη ή ταξίδια στα πανέμορφα ελληνικά νησιά, partying, κρουαζιέρες στα γαλάζια νερά ή χαλάρωση σε κάποια παραλία, είναι μόνο λίγα από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι.

Ωστόσο, μόλις αγοράσεις το αντηλιακό σου και φτάσεις στον προορισμό σου, όπου και να πας, μη ξεχάσεις να ψάξεις για PIMM’S. Απλά φαντάσου εσένα και την παρέα σου στο αγαπημένο σας μπαρ, αργά το απόγευμα – ή στις PIMM’S O’ CLOCK όπως είναι ευρέως γνωστή αυτή η ώρα – και να συζητάτε για τα βραδινά σας πλάνα ενώ απολαμβάνετε μια κανάτα με PIMM’S Fizz.

Το PIMM’S είναι επίσης ιδανικό και για τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες στο σπίτι! Δε χρειάζεται να έχεις δουλέψει πίσω από την μπάρα για να φτιάξεις το PIMM’S Fizz. Θα χρειαστείς μόνο λίγο αναψυκτικό lemon lime, ένα κλαδάκι δυόσμου, φρεσκοκομμένο αγγούρι και πολύ πάγο. Μη ξεχάσουμε βέβαια το σημαντικότερο και το πιο «καυτό» συστατικό, το PIMM’S!

Οπότε βάλε το PIMM’S στην καλοκαιρινή σου λίστα αν δεν το έχεις κάνει ήδη, γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι νόμιζες! Και μη ξεχνάς, είτε είναι φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη ή καλοκαίρι… “Everything Stops for PIMM’S O’ Clock”!