Shaker στον αέρα μέσα από έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό

Τη Δευτέρα 19 Μαΐου τα T.G.I. Friday’s διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό Flairtending.

Κατά την διάρκειά του, χαρισματικοί bartenders από όλη την χώρα που διαθέτουν τις μοναδικές δεξιότητες του Flairing, θα διαγωνιστούν, για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού, καθώς και τα συλλεκτικά premium δώρα που θα χαρίσουν οι χορηγοί.

Το Flairtending δεν είναι ένα απλό show πίσω από το bar. Για κάθε bartender που θέλει να αποκτήσει και να ειδικευτεί στην τεχνική του, δεν αρκεί μόνο να κατέχει την γνώση ενός επιτυχημένου cocktail αλλά επιπλέον και ταλέντο, δεξιοτεχνία, εξάσκηση, υπομονή και τεχνογνωσία.

Έτσι, τα T.G.I. Friday’sκαλούν τώρα τους bartender που θα λάβουν συμμετοχή να διαγωνιστούν σε μία από τις 2 κατηγορίες: το Freestyle Flair Bartending και το 2 Objects only Flair Bartending:

Αναλυτικότερα, τo “Freestyle Flair Bartending” είναι μια εντυπωσιακή και fun διαδικασία για το κοινό, καθώς ο διαγωνιζόμενος μέσα σε 6λεπτά θα δημιουργήσει 2 cocktail με freestyle κινήσεις χωρίς καθόλου περιορισμούς. Όσο για την δεύτερη κατηγορία, είναι εκείνη του “2 Objects only Flair Bartending”, σε αυτήν οι bartender καλούνται με εντυπωσιακό αλλά και επαγγελματικό τρόπο να παρασκευάσουν ένα απολαυστικό cocktail με την χρήση δύο αντικειμένων αποκλειστικά, μέσα σε 3 μόνο λεπτά.

Κριτές του διαγωνισμού είναι οι bartenders Χρήστος Αξαρλής, Στέλιος Παπαδόπουλος και Φόντας Ταζές.