Σημαντικές διακρίσεις για την Ketel One Vodka

Η Ketel One Vodka ανακηρύχτηκε “Best Selling Brand”, “Best Selling Vodka” αλλάκαιμίααπότις “Most Trending Vodkas” γιατο 2014 στο “The World’s 50 Best Bars Brand Report” απότοπεριοδικό Drinks International.

Για περισσότερα από 300 χρόνια, η οικογένεια Nolet χαρακτηρίζεται από την αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας και τη σταθερή υπερηφάνεια για τις δημιουργίες της. Η βασική φιλοσοφία της οικογένειας είναι πως τα πράγματα που αξίζουν πραγματικά βγαίνουν από την καρδιά και ότι τα μεγάλα εγχειρήματα χρειάζονται χρόνο, φροντίδα και αφοσίωση για να πραγματοποιηθούν. Συνεπώς, η δεύτερη συνεχής χρονιά αναγνώρισης της Ketel One Vodka με τον τίτλο της “Best Selling Vodka” αλλά και η κατάκτηση της κορυφής στην κατηγορία του “Best Selling Brand”, αποτελούν πραγματική τιμή για την οικογένεια αποδεικνύοντας παράλληλα το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και του πάθους που χρειάζονται για τη δημιουργία κάθε φιάλης της Ketel One Vodka.

Στην Ελλάδα θα βρείτε διαθέσιμες τις Ketel One & Ketel One Citroen, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε σκέτες με λίγο πάγο ή σε cocktail.