Το Baku φοράει τα χειμερινά του

Παρουσιάσεις εστιατορίων

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, το Baku του ξενοδοχείου The Margi, επιστρέφει ακόμη πιο ανανεωμένο.

Στη κουζίνα, ο chef Παναγιώτης Γιακαλής δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα επιλέγοντας εγχώρια προϊόντα και εκλεκτές πρώτες ύλες και δίνει έμφαση στην απλότητα και τη λεπτομέρεια και παντρεύει, με το προσωπικό μοναδικό του ύφος, τη μεσογειακή με τη διεθνή κουζίνα.

Έτσι, από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου μας προτείνει να δοκιμάσουμε χειροποίητα ζυμαρικά σε κρέμα κρητικής μυζήθρας με κόκορα κρασάτο, κριθαροτό παντζαριού με καπνιστό σκουμπρί Χαλκιδικής και ελαφριά κρέμα σκόρδου και αρκετές επιπλέον εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η εμπλουτισμένη wine list περιέχει κρασιά από ΄Ελληνες παραγωγούς χωρίς να λείπουν επιλεγμένες ετικέτες από διεθνείς αμπελώνες.

Τιμές €38-45/ άτομο

Λητούς 11, Βουλιαγμένη