Η Ντόρα στο πλευρό του αδελφού της και όχι του γιου της

Στο πλευρό του αδελφού της Κυριάκου Μητσοτάκη τάσσεται Ντόρα Μπακογιάννη στο θέμα της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας. ανάμεσα στις απόψεις του γιου της κ. Κ. Μπακογιάννη (δημάρχου Καρπενησίου) και του αδελφού της στο θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του αδελφού: "Ήμουν η πρώτη που τάχθηκα υπέρ της μεταφοράς της Δημοτικής Αστυνομίας μετά την απαξίωση που υπέστη σε μια αναδιαρθρωμένη Ελληνική Αστυνομία", ανέφερε στο twitter.

Σημειώνεται ότι σφοδρές επικρίσεις από τον ίδιο του τον ανιψιό δέχθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ανιψιός κ. Κ. Μπακογιάννης, δήμαρχος Καρπενησίου, επικρίνει τον θείο του κ. Κυρ. Μητσοτάκη, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για το θέμα των απολύσεων στη Δημοτική Αστυνομία.

Ειδικότερα για όσα επιχειρούνται στη Δημοτική Αστυνομία είπε ότι "η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος. Η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική". Και όσον αφορά τις απολύσεις με τις οποίες συμφώνησε με την τρόικα ο θείος του υπουργός και με τις μεταρρυθμίσεις που ως τώρα βαπτίστηκαν έτσι ο κ. Μπακογιάννης δεν χαρίστηκε: "Γίνονται πρόχειρα. Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;".