Στον εισαγγελέα Βενιζέλος- Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Κατάθεση από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο έχει λάβει μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο για την έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πεπόνης έχει ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να του αποστείλει το συνοδευτικό έγγραφο του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών που προσκομίστηκε με την επίμαχη λίστα των 1.991 καταθετών στην τράπεζα HBS στην Ελβετία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε, ο ίδιος, μέσα στο σαββατοκύριακο με δική του πρωτοβουλία με τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρ. Πεπόνη και ζήτησε να συναντηθούν προκειμένου να συμπεριληφθεί στην δικογραφία της προκαταρκτικής εξέτασης για πιθανές ευθύνες υπηρεσιακών προσώπων για το θέμα της λεγόμενης λίστας που διενεργεί ο οικονομικός εισαγγελέας και δική του κατάθεση στην οποία περιλαμβάνονται όσα έχει πει δημόσια για το θέμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο η συνάντηση  με τον κ. Πεπόνη δεν ανακοινώθηκε από σεβασμό στη μυστικότητα της διαδικασίας της προκαταρκτικής εξέτασης.