Ο Κυριάκος , ο φαύλος και η οικογενειοκρατία

Κόντρες στο twitter προκαλεί η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. ο ρόλος που έχει στην αναδιάταξη του Δημοσίου, αλλά και η οικογενειοκρατία.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής στην εφημερίδα "Βήμα" ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ, ενώ στη συζήτηση παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.

"Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαυλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαυλης πολιτικής οικογένειας!" έγραψε ο Αντώνης Καρακούσης προκαλώντας την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου. "Αγαπητέ Αντώνη ! Ειναι απαράδεκτο να υπονομευεις νέους πολιτικούς εκμεταλλευόμενος γονέα κλπ Ποιος ο σκοπός σου ;" του απάντησε.

"Ο τόπος έχει την Ιστορια του αγαπητέ Γιάννη. Την γνωρίζεις καλα άλλωστε. Και τέλος πάντων ένα ερώτημα έθεσα σαν τα δικά σου ..." ανταπάντησε ο κ. Καρακούσης.

Στη συζήτηση έκανε παρέμβαση ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος έγραψε στο twitter: "ο Κυριάκος θα κριθεί απο τις πράξεις του και όχι απο τον πατέρα του. Κατα την άποψη μου τον αδικεις".