Μ. Χρυσοχοϊδης: Δεν στηρίζω τη νέα στρατηγική Βενιζέλου

Την ξεκάθαρη διαφωνία του με τους όρους που έθεσε χθες ο Ευ. Βενιζέλος για την ψήφιση των νέων μέτρων από τη Βουλή εξέφρασε ο Μιχ. Χρυσοχοίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να υποστηρίξει την αλλαγή της στρατηγικής.

“Αναρωτιέμαι, αλήθεια, στον πρόεδρο οι ξένοι ηγέτες και συνομιλητές του στην Ευρώπη του λένε βάλτε διάφορα θέματα τώρα και μην ψηφίζετε τα μέτρα; Αυτό, κατά την γνώμη μου, συνιστά αλλαγή στρατηγικής και αναρωτιέμαι τι άλλαξε από χθες”, είπε χθες στην συνεδρίαση της ΚΟ ο κ. Χρυσοχοϊδης και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα από την παρέμβαση του.

“Εμείς λοιπόν τι θα κάνουμε τώρα; Θα πάμε να δημιουργήσουμε νέα προβλήματα, γιατί με βάση τα όσα άκουσα διαπιστώνω μια αλλαγή στρατηγικής εδώ. Αναρωτιέμαι, αλήθεια, στον πρόεδρο οι ξένοι ηγέτες και συνομιλητές του στην Ευρώπη του λένε βάλτε διάφορα θέματα τώρα και μην ψηφίζετε τα μέτρα; Αυτό, κατά την γνώμη μου, συνιστά αλλαγή στρατηγικής και αναρωτιέμαι τι άλλαξε από χθες. Και θέλω να σας πω με καθαρότητα κύριε πρόεδρε ότι αυτή την αλλαγή στρατηγικής δεν μπορώ να την υπηρετήσω. Θα διαφωνήσω, και θα διαφωνήσω και στο Κοινοβούλιο μέσα” τόνισε ο πρώην υπουργός.